Alla inlägg den 29 maj 2008

Av Mikaela - 29 maj 2008 20:17

Hej! Kom precis in från länk. Har bestämt mig att varannan dag fara på länk + att ha mag/rygg och andra muskel träningar. Vill komma iform nu till bikini säsongen. VIll få bort min putmage. Den vill bara inte försvinna. Okej, nu tänker säkert måna "äldre" eller vuxna personer. Att varför är aldrig ungdomarna nöjda med sina kroppar. Håller de på så där får de ju snart anorexi typ?! Skall jag vara ärlig tycker jag att min kropp är på en skala mellan 1-10 => 9½, Jag skäms inte över min kropp. Jag är helt nöjd! Men visst vill jag få bort lite av putmagen, men jag har absolut ingenting emot den.


Sitter nu och äter en Mumin slickepinne. Får mig att tänka på låten " My boy Lollipop". Skall blogga nu och sedan läsa andras bloggar. Tusen tack för alla kommentarer jag fått <3. Fortsätt kommentera. Det gör verkligen bloggandet roligare att läsarna deltar i diskussionerna. För annors känns det för bloggaren som om man bara sitter timtals helt onödigt och bloggar för sig själv. Så har det känts för mig ibland.


Hehe. Hittade en supersöt verision av My boy Lollipop. Missa inte den ;) Finns under inlägget. :)

Av Mikaela - 29 maj 2008 17:19

Förlåt att jag inte bloggat tidigare idag. Har varit så nere hela dagen. Det ända som piggar upp är när jag tänker på att det snart är sommarlov. Mitt husdjur dog igår kväll. Det känns helt konstigt när någon dör. Det blir som ett stort tomt hål, som aldrig kan fyllas mera. Saknar henne så :'(


Förövrigt har jag mest varit ute idag. Shit, vad röd/brun man blivit. Smörjade in mig med After Sun att inte det skall börja svida och bränna på kvällen vilket det oftast gör åt mig. Imorgon är det näst sista "skol dagen". Min kompis S. kommer efter mig med scooter så kör hon mig dit som vi skall och simma och grilla. Skall bli hur mysigt som helst. Skall och köpa min picnik mat med tillsimorgon om en liten stund, väntar på att det skall bli lite svalare ute. Det är närmare +30 grader. Men icke skall man klaga när det är ens favorit väder ute. Man överlever allt bara man får en isglass! (:


Idag i skolan var vår klassföreståndare så gullig att hon gav oss lov att fara till city och köpa en glass. Och hon är aldrig så snäll! Alla blev typ helt chockade när hon sa att vi skulle få fara och köpa nåt svalkande xD Allas miner -> :O :O :O :O Hehe. Och en annan grej som värmer på hjärtat var när vår religionslärare gav till mig och M. en chokladplatta för sommarkortet som vi gav. Tack!


Nu skall jag packa vad jag skall ha med tills imorgon! Bikini, handduk, solkräm, tidning och brillor och moppe hjälmen! :) Och mina Paul Frank flip flop :D


Kram Mikaela <3

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Har ni sommarjobb?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<<
Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards